Bedrijfsthermometer
Direct zicht op het functioneren van uw bedrijf of afdeling met de bedrijfsthermometer!

Direct zicht op het functioneren van uw bedrijf of afdeling.

Het Ministerie van Creativiteit geeft kleine bedrijven en afdelingen de mogelijkheid om met een relatief lage investering zicht te krijgen op het functioneren.

No nonsense rapportage die antwoord geeft op wat u wilt weten

Wilt u een integraal beeld en analyse over uw bedrijf of afdeling? Dan is de bedrijfsthermometer wellicht iets voor u. De bedrijfsthermometer is een no nonsense rapportage die inzicht geeft in het functioneren van uw bedrijf of afdeling. Geen uitgebreid boekwerk maar een korte, bondige en heldere beschrijving van dat, wat u juist wilt weten. In de rapportage wordt ingegaan op de volgende thema’s:

   Inhoudsopgave

  •         Missie, Visie en Strategie
  •         Organisatie- en Processtructuur
  •         Cultuur & Leiderschap
  •         Medewerker- en Klanttevredenheid
  •         Middelen en Methoden
  •         Bedrijfsresultaten & Financiën

Werkwijze: U wensen staan centraal

Tijdens een intakegesprek wordt samen met u bepaald waar uw informatiebehoefte ligt. Deze wordt vertaald naar een procesanalyse voor de totstandkoming van uw rapportage.

Vervolgens wordt een planning gemaakt met afspraken over de aan te leveren informatie, te voeren gesprekken en overige activiteiten die nodig zijn om te komen tot het gewenste resultaat. Wanneer u als opdrachtgever tevreden bent, gaan wij aan de slag.

U kunt zelf aangeven hoe u betrokken wilt worden tijdens het proces om te komen tot een rapportage. Uit ervaring blijkt dat opdrachtgevers er veel baat bij hebben als er tussentijdse resultaten worden teruggekoppeld. Vaak dragen praktische en pragmatische oplossingen gedurende dit traject, nog voor de rapportage gereed is, al bij aan het verbeteren van de bedrijfsvoering om de operatiën effectiever en efficiënter te laten verlopen.

Bedrijfsthermometer Silver

Eenvoudig maar doeltreffend

Bij de Bedrijfsthermometer Silver ziet u de uitslagen per thema verwerkt. In één oogopslag wordt duidelijk waar de ontwikkelpunten zich bevinden. Vaak is dit voldoende om zelf aan de slag te gaan om de gewenste verandering in gang te zetten.

prijs op aanvraag

Bedrijfsthermometer Gold

Direct aan de slag met het veranderplan

Kiest u voor de Bedrijfsthermometer Gold dan wordt de rapportage uitgebreid met een analyse gevolgd door een zorgvuldig advies bij alle ontwikkelpunten. Daarbij is tevens een verbeterplan opgenomen. Deze variant neemt u veel werk uit handen. U hoeft geen tijd te verspillen aan onderzoek en analyse maar u kunt direct aan de slag met het veranderplan.

prijs op aanvraag

Vrijblijvende afspraak

Laat uw gegevens achter via de contactpagina. Wij nemen dan contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.