Business Bootcamp
Krachtige trainingen op verschillende thema’s om uw medewerkers te ontwikkelen.

Leren door te doen!

Het Ministerie van Creativiteit heeft een aantal business bootcamps ontwikkeld gericht op het inspireren en ontwikkelen van leidinggevenden en medewerkers in uw bedrijf. Het doel is om enerzijds medewerkers aan het denken te zetten over hun persoonlijke ontwikkeling en tegelijkertijd handvatten bieden op het thema om in de praktijk direct een verandering in gang te zetten in zowel denken als doen.

Procesoptimalisatie en productinnovatie
De 9 basisprincipes uit de top 100 meest succesvolle bedrijven

De succesfactoren van de top 100 van meest succesvolle bedrijven ter wereld zijn samen te brengen naar 9 basisprincipes voor het innoveren van producten en optimaliseren van processen. In deze business bootcamp gaan uw medewerkers aan de slag om zich deze basisprincipes eigen te maken. Na een korte inleiding gaan de deelnemers in een interactieve en ludieke sessie aan de slag om de 9 basisprincipes toe te passen. Door het toevoegen van een wedstrijdelement leren de deelnemers zich dit snel eigen te maken. Desgewenst kan het wedstrijdelement een vraagstuk zijn uit uw bedrijf. Met deze korte en krachtige business bootcamp vergroot u in één keer uw verandervermogen van uw bedrijf.
Duur: 1 dagdeel      Deelnemers: 10 -25      Prijs op aanvraag

Communicatie & Samenwerken
De gebruiksaanwijzing van jezelf en anderen bij samenwerking

Een interactieve humoristische communicatietraining waarin de deelnemers inzicht krijgen in de eigen gebruiksaanwijzing en die van anderen. Op een ludieke wijze demonstreert de trainer hoe de deelnemers met elkaar communiceren. Duidelijk wordt wat de dominante strategieën van de deelnemers zijn en hoe deze in de groep zijn verdeeld. Hierbij wordt ingezoomd op het effect hiervan tijdens de dagelijkse gang van zaken. Tot slot wordt actief toegewerkt naar handvatten om met elkaars gebruiksaanwijzing om te gaan en effectiever samen te werken.

Duur: 1 dagdeel      Deelnemers: 10 -25      Prijs op aanvraag


Leiderschap

De structuur van leiderschap onthuld


Leiderschap is een keuze en geen positie. Dat is het uitgangspunt van deze business bootcamp. De deelnemers wordt op een laagdrempelige wijze de structuur van leiderschap onthuld. De structuur wordt gepresenteerd in een aantal beproefde basisstappen. Daarna gaan de deelnemers aan de slag. Door gebruik te maken van verschillende werkvormen leren ze de theorie in de praktijk toe te passen. In deze werkvormen wordt van eenvoudige naar complexe situaties toegewerkt. Leren door te doen staat hierbij centraal. Deelnemers leren hun zwakke punten te verbeteren en sterke punten verder te ontwikkelen. Aan het eind van de bootcamp keren de deelnemers vol zelfvertrouwen en met een gevulde rugzak terug naar de eigen organisatie.

Duur: 2 dagen      Deelnemers: 10 -25      Prijs op aanvraag

INNOVATIE
Creatief leren denken en doen

Ontdek hoe medewerkers zich uit vastgeroeste denkpatronen kunt bevrijden en laat ze een wereld betreden met originele ideeën, slimme oplossingen en creatief plezier. Tijdens deze business bootcamp ontdekken medewerkers originele nieuwe denkwijzen die het leven op onverwachte manieren zullen veranderen. Uw medewerkers worden getraind om flexibel en innovatief te zijn en om problemen doeltreffend en zelfverzekerd op te lossen. Stel u open voor nieuwe mogelijkheden - overwin uw innerlijke beperkingen, koester je ideeën en maak uw ambities waar. Leer uw creativiteit niet alleen toe te passen op bijzondere projecten, maar op alle aspecten van het dagelijks leven.
Duur: 1 dagdeel      Deelnemers: 10 -25      Prijs op aanvraag

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Laat uw gegevens achter via de contactpagina. Wij nemen dan contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.

Prijs op aanvraag