Bedrijfsexperiment
Denk eens buiten de bestaande kaders met het bedrijfsexperiment!
LEES MEER
Vergadercoach
Doelgericht vergaderen met de vergadercoach.
LEES MEER
Bedrijfsthermometer
Direct zicht op het functioneren van uw bedrijf of afdeling met de bedrijfsthermometer!
LEES MEER
Business Bootcamp
Krachtige trainingen op verschillende thema’s om uw medewerkers te ontwikkelen.
LEES MEER
responsive carousel

Bedrijfsexperiment

Voor het management en medewerkers van  veel  bedrijven en organisaties valt het niet mee om buiten de bestaande kaders te denken. De druk om te veranderen is erg groot.  Om tot nieuwe inzichten en oplossingen te komen kan een gedachtenexperiment waarbij juist buiten de bestaande kaders wordt gedacht erg nuttig zijn.

Vergadercoach

De meeste vergaderingen verlopen niet zoals gehoopt.  Niet alle agendapunten komen aan bod, onderwerpen raken niet de kern, steeds dezelfde deelnemers aan het woord en achteraf blijken gemaakte afspraken niet duidelijk te zijn geweest. Herkent u dit ? Dan wordt het tijd om de vergadercoach in te zetten. Zo wordt elke vergadering, bijeenkomst of meeting een succes!

Bedrijfsthermometer

De bedrijfsthermometer brengt de bedrijfsvoering van A tot Z in beeld. Deze analyse kan betrekking hebben op de gehele organisatie of op een specifiek onderdeel. Het Ministerie van Creativiteit heeft gedegen kennis van zaken, die onbevooroordeeld en scherp de zaken kunnen analyseren en u vervolgens een spiegel voorhouden.

Business Bootcamp

Het Ministerie van Creativiteit heeft een aantal Business Bootcamps ontwikkeld gericht op het inspireren en ontwikkelen van leidinggevenden en medewerkers in uw bedrijf. Het doel is om enerzijds medewerkers aan het denken te zetten over hun persoonlijke ontwikkeling en tegelijkertijd handvatten te bieden op het thema, om in de praktijk direct een verandering in gang te zetten in zowel denken als doen.