Vergadercoach
Doelgericht vergaderen met de vergadercoach.

Maak van iedere bijeenkomst een succes!

De meeste vergaderingen verlopen niet zoals gehoopt. Niet alle agendapunten komen aan bod, onderwerpen raken niet de kern, steeds dezelfde deelnemers aan het woord en achteraf blijken gemaakte afspraken niet duidelijk te zijn geweest. Uiteindelijk begint u weer helemaal vooraf aan. Herkent u dit?

Effectiever vergaderen
met tastbaar resultaat

De vergadercoach van het Ministerie van Creativiteit maakt uw vergadering tot een succes. Onze professionals zijn opgeleid om de juiste werkvormen in te zetten om het gewenste resultaat te behalen. U kunt de vergadercoach inzetten bij het begeleiden van heisessies, reorganisatietrajecten, teambuildingsessies maar ook om de reguliere overlegvormen in uw bedrijf weer een impuls te geven. De vergadercoach is in te zetten op elk willekeurig onderwerp of organisatievraagstuk. Met de vergadercoach worden vergaderingen niet alleen leuker maar ook veel effectiever en met tastbaar resultaat. Daarbij is onze aanpak gericht op het leveren van resultaat als gevolg van het vergaderdoel en daarnaast het creëren van een blijvende verandering op zowel persoonlijk als teamniveau. Pas dan zijn wij tevreden!

Grijp deze kans

Het inzetten van de vergadercoach is veelal maatwerk. Het Ministerie van Creativiteit heeft ook een aantal vaste creatieve vergaderprogramma’s ontwikkeld die breed zijn toe te passen. Zo kan tegen een relatief gunstig tarief bij uw vergadering maximaal resultaat worden behaald.

Duur: 1 dagdeel
Deelnemers: 10 - 25

prijs op aanvraag

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Laat uw gegevens achter via de contactpagina. Wij nemen dan contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.